Onze diensten

Intercom

Intercom Installatie

Vakkundige Installatie:

Onze deskundige technici zijn getraind en ervaren in het
nauwkeurig en zorgvuldig installeren van intercomsystemen.
We begrijpen dat de juiste plaatsing van cruciaal belang is voor een effectieve werking. Daarom zorgen we ervoor dat uw systeem op de meest geschikte locatie wordt
geïnstalleerd, met aandacht voor elk detail.

Bij Ace-Elektro zijn we toegewijd aan het bieden van
intercomdiensten van topkwaliteit. Neem contact met ons op om uw
intercomproject te bespreken en te ontdekken hoe we u kunnen helpen met
installatie, service en onderhoud die aan uw verwachtingen voldoen.

Ace-Elektro is een samenwerkinspartner van Intercomplan, bezoek de website om meer informatie te krijgen over de vele mogelijkheden!

Service en Onderhoud:

Bij Ace-Elektro geloven we in het bieden van meer
dan alleen installatie. We bieden uitgebreide service- en onderhoudsdiensten om
ervoor te zorgen dat uw intercomsysteem altijd optimaal blijft werken. Ons team
staat paraat voor regelmatige inspecties, snelle reparaties en upgrades wanneer
dat nodig is. Uw gemoedsrust is onze prioriteit.

Waarom Kiezen voor Ace-Elektro ?

– Ervaring: Met jarenlange ervaring in de branche hebben we
een bewezen staat van dienst van tevreden klanten.

– Betrouwbaarheid: We werken met vertrouwde merken en zorgen
voor duurzame installaties.

– Klantgerichtheid: Uw tevredenheid staat bij ons voorop. We
luisteren naar uw behoeften en passen onze diensten daarop aan.  

Groepenkast vervangen

Bij Ace-Elektro nemen we groepenkast werkzaamheden serieus. We begrijpen dat de groepenkast het centrale zenuwstelsel van uw elektrische systeem is en dat de veiligheid, ervaring en duurzaamheid van cruciaal belang zijn. Hier is waarom u op ons kunt vertrouwen:

Bij Ace-Elektro zijn we trots op onze toewijding aan het leveren van groepenkastwerkzaamheden die voldoen aan de hoogste normen van veiligheid, kwaliteit en duurzaamheid. Neem vandaag nog contact met ons op om uw groepenkastproject te bespreken en te ontdekken hoe we u kunnen helpen met een veilig en betrouwbaar elektrisch systeem dat jarenlang meegaat.

Veiligheid Voorop:

Veiligheid is onze hoogste prioriteit. Ons team van erkende experts zorgt ervoor dat uw groepenkast voldoet aan de strengste veiligheidsnormen en voorschriften. We gaan geen enkel compromis aan als het gaat om de bescherming van uw woning of bedrijf tegen elektrische gevaren. U kunt gerust zijn, wetende dat uw elektrische systeem veilig en beveiligd is.

 Ervaring en Deskundigheid:

Met jarenlange ervaring in de elektrische sector beschikken we over de kennis en expertise om elke groepenkastklus met vertrouwen aan te pakken. Ons team begrijpt de complexiteit van elektrische systemen en garandeert een nauwkeurige en professionele installatie, ongeacht de omvang van het project. U kunt rekenen op onze deskundigheid.

Lange Levensduur:

Een groepenkast moet lang meegaan zonder problemen. We streven naar duurzaamheid in al onze werkzaamheden. We gebruiken hoogwaardige materialen en geavanceerde technologie om ervoor te zorgen dat uw groepenkast bestand is tegen slijtage en de tand des tijds doorstaat. Uw investering in een duurzame groepenkast is een investering in de toekomst

Betrouwbare A-Merken:

We geloven in kwaliteit, daarom werken we alleen met betrouwbare A-merken als het gaat om groepenkastcomponenten. Deze merken hebben bewezen dat ze staan voor prestaties, betrouwbaarheid en duurzaamheid. U kunt erop vertrouwen dat uw groepenkast is samengesteld met de beste materialen en apparatuur op de markt.

Camerasysteem Ace Elektro

Camera beveiliging CCTV

Professionele CCTV Oplossingen voor Uw Veiligheid

Bij Ace-Elektro zijn we toegewijd aan het bieden van professionele CCTV-oplossingen die uw veiligheid naar een hoger niveau tillen. Met behulp van geavanceerde technologie en deskundig vakmanschap helpen we u uw eigendom te beschermen, uw bedrijf te beveiligen en uw gemoedsrust te waarborgen.

Onze Diensten en Mogelijkheden:

CCTV Installatie:

Onze deskundige technici zijn gespecialiseerd in het ontwerpen en installeren van op maat gemaakte CCTV-systemen die aan uw specifieke behoeften voldoen. Of het nu gaat om een huis, bedrijfspand of industrieel complex, we zorgen voor een naadloze installatie om uw eigendommen te bewaken.

High-Definition Beeldkwaliteit:

Onze CCTV-systemen bieden heldere, high-definition beelden, zowel overdag als ’s nachts, waardoor u belangrijke details kunt vastleggen en beveiligingsincidenten effectief kunt volgen.

Toegangscontrole en Bewegingsdetectie:

Met geavanceerde functies zoals toegangscontrole en bewegingsdetectie kunt u uw beveiliging aanpassen aan uw specifieke behoeften. Ontvang directe meldingen en neem actie wanneer ongeautoriseerde toegang wordt gedetecteerd.

Mobiele Toegang:

Met mobiele toegang kunt u uw CCTV-systeem vanaf elke locatie beheren en bekijken via uw smartphone of tablet. Altijd en overal toegang tot uw beveiligingscamer

Renovatie's & Aparte groepen

Elektronische Renovatie op Maat voor Uw Comfort en Veiligheid

Bij Ace-Elektro begrijpen we hoe belangrijk elektriciteit is voor uw dagelijkse leven. Of u nu bezig bent met een algehele woningrenovatie of gewoon op zoek bent naar elektrische upgrades, wij staan voor u klaar om uw elektronische wensen te realiseren en uw levensstijl te verbeteren.

Waarom Elektronische Renovatie?

Elektronische renovatie is essentieel om ervoor te zorgen dat uw elektrische systemen veilig en efficiënt werken. Verouderde elektrische systemen kunnen niet alleen ongemak veroorzaken, maar ook ernstige veiligheidsrisico’s met zich meebrengen. Wij bieden uitgebreide elektronische renovatiediensten om ervoor te zorgen dat uw huis up-to-date is en voldoet aan de huidige normen en voorschriften.

Maatwerk voor Uw Behoeften

Bij Ace-Elektro geloven we in maatwerk. Wij begrijpen dat elk huis anders is en dat de elektronische behoeften van elke klant uniek zijn. Daarom bieden wij diensten op maat om ervoor te zorgen dat uw elektrische systeem perfect aansluit op uw levensstijl en wensen.

Aparte Groepen voor Specifieke Apparaten

Wilt u specifieke apparaten zoals een inductiekookplaat, airconditioning, of een elektrische auto-oplaadstation toevoegen? Geen probleem! Wij kunnen aparte groepen aanleggen om ervoor te zorgen dat deze apparaten veilig en efficiënt kunnen werken zonder overbelasting van uw elektrische systeem. U kunt vertrouwen op onze expertise om de juiste oplossingen te bieden voor uw specifieke behoeften.

Waarom Ace-Elektro?

 • Ervaren elektriciens met kennis van de nieuwste technologieën.
 • Streven naar kwaliteit, veiligheid en tevredenheid van klanten.
 • Concurrerende prijzen en transparante offertes.
 • Toewijding aan tijdige projectoplevering.

LED-Verlichting: Efficiëntie en Innovatie voor Uw Ruimtes

Bij Ace-Elektro zijn we gepassioneerd over het transformeren van ruimtes met geavanceerde LED-verlichtingsoplossingen. Of u nu een Vereniging van Eigenaren (VVE), kantoorgebouw, parkeergarage of een andere commerciële locatie beheert, wij staan klaar om uw verlichtingsbehoeften te vervullen en de voordelen van LED-technologie te benutten.

Wilt u profiteren van de voordelen van LED-verlichting voor uw locatie? Neem contact op met Ace-Elektro voor een op maat gemaakte verlichtingsoplossing die past bij uw specifieke eisen en budget. Samen werken we aan het verlichten van uw ruimtes op een energie-efficiënte en milieuvriendelijke manier.

Waarom kiezen voor LED-verlichting?

 • LED-verlichting is niet alleen een energiezuinige optie, maar het biedt ook tal van voordelen voor uw ruimtes. Met LED-verlichting kunt u genieten van:
 • LED-verlichting verbruikt aanzienlijk minder energie dan traditionele verlichtingstechnologieën, wat resulteert in lagere energiekosten en een kleinere ecologische voetafdruk.

   

 • LED-lampen hebben een langere levensduur, wat betekent dat ze minder vaak hoeven te worden vervangen, waardoor u op onderhoudskosten bespaart.

   

 • LED-verlichting levert helderder en consistenter licht, wat bijdraagt aan een comfortabele en veilige omgeving voor bewoners, medewerkers en bezoekers.
 • LED-technologie biedt de flexibiliteit om de lichtkleur, intensiteit en bediening aan te passen aan uw specifieke behoeften.

Onze LED-Verlichtingsdiensten

Bij Ace-Elektro bieden we uitgebreide LED-verlichtingsdiensten voor diverse soorten locaties, waaronder:

 • VVE’s: We begrijpen de unieke behoeften van VVE’s en bieden op maat gemaakte LED-verlichtingsoplossingen om gemeenschappelijke ruimtes te verlichten en de energie-efficiëntie te verbeteren.
 • Kantoorgebouwen: We creëren een verlichtingsomgeving die de productiviteit en het welzijn van uw medewerkers bevordert, terwijl u tegelijkertijd bespaart op energiekosten.
 • Parkeergarages: Wij zorgen voor heldere, veilige en energiezuinige verlichting in parkeergarages om de veiligheid van gebruikers te waarborgen.

Ons ervaren team van professionals staat klaar om uw verlichtingsproject van begin tot eind te beheren, van ontwerp tot installatie en onderhoud.